Jacka.

Har köpt en jacka från Lip service.Den är i steampunk stuk och har remmar på ärmarna.:)






Natt.

Lyssnade mycket på Adele igår.^^Ska snart borsta tänderna och sedan lägga mig.Trött!Måste ju orka skriva på hemtentan sedan.*L*Spelar The sims på facebook.:P Funderar lite.Senare måste jag hämta ut kängorna jag beställt från brandos.Ska även hämta ut ett par stay-ups.^^Kommer inte på något mer att skriva.
Kram!

Två klänningar.

Har köpt två klänningar från HM.

Så här ser de ut:






"Korsett".

Köpte en "korsett" från venomousclothing eftersom det var på rea.:)Märket är Lip Service.


Är i stugan.

Jag och mina föräldrar åkte upp till stugan i fredagskväll.Idag ska vi åka hem.Det har varit lugnt och skönt här.Jag har jobbat med min hemtenta om karolinerna.:)Imorgon är det måndag igen.Det går fort.:P Den 29 augusti är det skolstart.:)Är lite nervös men jag hoppas att det ska bli trevligt.

Kram!

Onsdag.

Lyssnar på rockmusik.Sitter i soffan.Det känns som höst i luften.Mysigt på ett sätt.*L*Jag tror att mamma slutar halv 4.Jag var uppe sent inatt.:P Får vänja mig av med det..Särskilt när jag börjar på universitetet igen.:)Kram!

VG på hemtentan.

Fick VG på hemtentan "Astrologins historia."^^Glad över det!Sitter hos mamma och pappa.
Lite trött.Ska få en bakelse senare.Gott!Nellie ska till veterinären.Hon har ett sår på ena kinden.:/
Hoppas det ska ordna sig!Kram!

Söt top.

Har beställt en söt top från venomous.se.Märket är Lip service..En favorit faktiskt!:)


Onsdag.

Det går framåt med min uppsats om karolinerna.:)Sitter hemma hos mamma och pappa.Hunden ligger vid mina fötter.Sötisen!:)Det regnade idag.Mysigt!Lite trött bara.*L*Imorgon börjar mamma jobba.Kandidatutbildningen i litteraturvetenskap börjar ibörjan av september.Hoppas jag kommer att trivas!:)Imorgon ska jag fortsätta jobba på hemtentan.Den ska vara klar den 9 oktober.

Kram!

Gammalt foto på Nellie:



RSS 2.0